Tým ROFLCOPTER! napsal

Díky organizátorům za skvělý ročník DNEM.

Líbilo se nám prakticky všechno, počínaje startovní aktivitou, přes Krycí jména, skvělou šifru s kategoriemi hráčů a pěkný a neotřelý Máj. Čísla v Brlohu byl moc hezký nápad a luštili jsme ho autorsky, byť jsme nemuseli, protože řešení bylo částečně vidět i bez gumování a jiná kóta v blízkém okolí nebyla. Čtyřlístek byl taky skvělý, úžasně minimalistický a nápadový. Na rozhledně nás zpočátku trochu zmátla výška zavěšení předmětů, ale vzhledem ke způsobu, jakým byla šifra zkonstruovaná, byl tenhle nedostatek pochopitelný. Sice nám pak z nějakého důvodu nevyšla dvě písmena tajenky, ale bylo nám jasné, kam pokračovat. Skvělý fórek s disketou na kótách 386. Nejdřív jsme chvíli hleděli kamsi na základní desku, kde začne co blikat, než Patches přečetl řešení na tlačítku. Přesmyčky taky moc hezké, jen škoda poslední šifry, kde jsme intuitivně nejdřív zkoušeli názvy podniků, než jsme se odhodlali vzít slova rovnou z vět – čekali jsme ji těžší.

V každém případě jsme se nám šifry trefily do vkusu prakticky dokonale, skoro bez výjimky jsme je dávali na první dobrou a luštěním získali převahu, která v cíli málem stačila i na běhající soupeře. Co už, trička ze DNEM jednou prostě chceme, takže příště nás na hře máte zas. A samozřejmě ne jenom kvůli nim. Po takhle povedeném ročníku prostě není proč váhat.

Ondra

P.S. Koukal jsem na výsledky a obrovská gratulace Lamovi. Jít na hru sám a uhrát páté místo v expertech, to teda klobouk dolů!
prehled komentaru

Přehled komentářů